Marwan Fennich


Alle trainingen worden door mezelf gegeven. Alvorens je aan je voetbaltechnieken wilt gaan werken, is het natuurlijk belangrijk om te weten wie je hierbij zal gaan helpen!

Wat is mijn voetbalgeschiedenis in een notendop? Voetbal is altijd een grote hobby en talent van me geweest. ik ben begonnen in de jeugd van Alphense Boys. Hierbij heb ik alle hoge selectieteams doorlopen tot de U15-1. Hier heb ik enorm mooie momenten mee mogen maken. Zo ben ik bijvoorbeeld de beste speler geworden op de Rinus Michel's Cup. Dit is een toernooi met amateurclubs die de prijs hebben gekregen voor de beste jeugdopleidingen in Nederland. Hier verkoos Frank Rijkaard mij als beste speler. 

Vervolgens ben ik een voormalig voetballer geweest in de jeugd van FC Utrecht. Hier kwam ik in de B1 O17-1 terecht waar ik heb mogen voetballen op Eredivisie Niveau. Gezien al mijn successen heb ik een professioneel contract mogen tekenen in België bij Beerschot AC. Zo ben ik als zeventienjarige jongen naar een ander land verhuisd om mijn voetbaldroom na te jagen. Voetballend ging het erg goed en kwam ik onder Adrie Koster als trainer te staan. 

Ik moest vlieguren in het tweede elftal maken, omdat ik nog net te jong was om wedstrijden te spelen voor het grote eerste elftal. De hele o19 mocht ik overslaan en ik werd bij de club Purple Bear getekend. Dit betekende dat je hoorde bij de grootste talenten van de jeugdopleiding en in deze talenten werd meer geïnvesteerd, omdat er echt iets werd gezien in dit clubje.

In België heb ik echter nooit de juiste begeleiding en motivatie ontvangen van de mensen om mij heen. Hierdoor kreeg ik enorme heimwee naar mijn huisfront en heb ik er uiteindelijk voor gekozen om terug te keren. Mijn voetbaldroom resulteerde in het buiten gaan voetballen met vrienden. Het gebrek aan goede begeleiding en motivatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn dromen niet achterna heb gejaagd. In de afgelopen jaren heb ik echter wel in de Eredivisie zaalvoetbal gespeeld en een aantal wedstrijden voor het Nederlands elftal zaalvoetbal gespeeld. 

Middels Workingtalents wil ik dit nu wel aan de jongeren meegeven en ervoor zorgen dat een ieder van hen zijn of haar dromen najaagt. Dit met de juiste training en begeleiding, maar ook door de gesprekken die ik met mijn leerlingen voer. Met mijn motivatie en inzet wil ik de jongeren ervan overtuigen dat ze alles kunnen bereiken als ze er hard voor werken.

Heb je nog vragen voor mij of wil je nog iets weten? Twijfel niet en neem contact met mij op